Wstecz
kapusta młoda piers kaczki-min

Pierś kaczki w Przyprawie 3 Pieprze Qulino z młodą kapustą

Łatwy
30 minut

Składniki

Marynata 3 Pieprze Qulino 25 g (1 łyżka)

pierś kaczki 200-300 g

kapusta biała 200 g

pomidorki koktajlowe 100 g

bób 50 g

kurki 50 g

masło 40 g

Sposób przygotowania

Pierś z kaczki marynujemy w Przyprawie 3 Pieprze Qulino i odkładamy do lodówki na min. 15 minut. Kapustę białą szatkujemy i przesmażamy na maśle do miękkości, doprawiamy do smaku. Następnie przesmażamy kurki i pomidory, dodając lekko podgotowany bób doprawiony do smaku solą i pieprzem oraz na koniec dodajemy odrobinę masła. Kaczkę smażymy do miękkości. Dodatki nakładamy na talerz, a następnie na dodatki układamy pierś z kaczki.

Zobacz inne przepisy